De specialiteiten van Almere

Over Almere

Almere, de stad die net onder het zeeniveau ligt is een prachtig plek om een bedrijfsuitje te organiseren. De stad is vernoemd naar het water Almere waar nu het IJsselmeer ligt. Het is een jonge, dynamische stad die vorm heeft gekregen in de jaren ´70. Er is veel moderne architectuur te vinden zoals de Citadel. Twee kruisende loopstraten scheiden het prachtige gebouw in vier kwadranten met onderin winkels waar u heerlijk kunt shoppen. Maar er is meer te doen….

  • Bedrijfsuitje organiseren Almere

Als specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes in onder ander Almere hebben wij inmiddels een breed scala aan arrangementen aan te bieden. Het spel ‘Holland quiz’ is populair, omdat iedereen hier aan kan deelnemen. Wij kunnen u niet Linda de Mol als quizmaster bieden, maar rekent u er maar op dat wij een goede vervanging hebben. Uw groep wordt verdeeld in twee teams met ieder een eigen teamcaptain. Wie de meeste vragen goed beantwoord, krijgt naast een denderend applaus ook nog eens een leuke prijs. Het is een spel waarbij humor centraal staat.

Natuurlijk hebben wij nog veel meer te bieden. Snuffelt u maar eens rustig rond op onze website. Hebt u gevonden wat u zocht? Dan kunt u direct online boeken. Twijfelt u nog een beetje? Dan maken wij graag een afspraak met u. Wij laten u dan graag zien welke mogelijkheden er zijn om een bedrijfsuitje in de waterstad Almere te organiseren.

Na afloop vragen wij u om een review, want wij vinden het belangrijk om te weten of er nog eventuele verbeterpunten zijn. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dit merkt u als u besluit uw bedrijfsuitje in Almere door ons te laten organiseren. Wij hopen u snel te mogen begroeten.

Voor Almere hebben we een lijst samengesteld met bedrijfsuitjes die specifiek gericht zijn op Almere. De volledige lijst kunt u hieronder bekijken.